Tuesday, 7 June 2011

Cobaan Pertama

Hahaha agak kelakar aku da punyai blog.... diri sendiri x terjaga... makan x cukup... nak bagi makan kat blog ni.... harap-harap blog ni dapat membesar dengan jayanya... dan cukup kasih sayang... serta tidak terencat begitu sahaja.... kepada sesiapa yang bukak atau terbukak atau sengaja bukak blog aku... trima kasih di ucapkan.... 

Terima kasih juga kepada pencetus idea nak wat blog ni iaitu yo, hatey, dan ejat... (maaf xreti nak link name korang agi) dan trima kasih kepada follwer pertama aku... iaitu hasrul (maaf xreti nak wat hyperlink jugak)...
Blog ni pun orang buatkan... haha yela.. rabun it... bukan buta yer... rabun.... muwawawa

sebab ape aku ckap lets go to the zoo..?? sebab nak gi zoo r... haha peh... penat gak nak menaip blog ni... k.. penat da....

er... cmne nak besakan tulisan ek... xjumpe... haha
bye....~~
lets go to the zoo

6 comments: