Wednesday, 8 June 2011

PeniNg mEmiKi0kannya

Tara... gua telah kembali... haha aku bukan pening pe pun... tak pregnant pun... tpi orng ckp ak cm prgnant... laki mane blh prgnnt... adoi... pelik aku.....



Aku pening bukan pe... susah gak da ada blog ni.... x tau nak watpe... haha nak citer sal makan ataw makanan yg aku makan... xblh plak sebab makanan yg aku makan skit je dan kdg2 tak makan..... (tangan di perut mata ke atas).... nak cter sal pelajaran... aku bukan rajin blaja pun...... nak cter sal diri sndri..... tak blh nak cter palk sal diri sendri tak terjaga..... nak letak gmbr muka aku byk2.... tkut follower pmpuan aku rmai sgt plak nnti.... (tgan di perut dan mata ke atas sekali lagi).... hahaha



Kang kalo lame x update kang.... bercendawan dan berkulat blog aku nnti... hahaha fuh... cmne la membe2 aku yg ade blog ade idea ngn ade je topik yg dimerepekkan.... nak cter sal awek... xde awek plak... hahahahantu kaklimah...
err.... Dr.... cmne blh ade kat cni....

Tapi.... bnde yg aku nak ckp... laptop aku semakin uzur, tua, kurang upaya... dan bagai melukut di tepi gantang..... orng ingt aku tampal corak batik kat skrin aku..... tpi bile tgk2.... retak sane sini... wawawa
And orang ingat.... aku ade kumpul getah kat belakang laptop... padahal aku dok ikat aku nyer charger pkai getah... hahahaha And orang ingat... laptop aku ni power... stiap 5 minit autosave... sbb stiap 10 minit... laptop aku terpadam.... xtau padahal mati dengan tak sengaja...



hahaha cicak tokek manela yg duk dlm laptop aku ni.... pape pun... bersyukur dengan ape yg ade.... ^.^

3 comments:

  1. haha..good post syuk.lawak seyh

    ReplyDelete
  2. beli laptop baru la wei..hahaha

    ReplyDelete
  3. xde wet... ak an miskin... huhu

    ReplyDelete